Organic Pharma Co., Ltd.

Over ons

Organic Pharma Co., Ltd. is een professioneel GMP gecertificeerde farmaceutische fabriek met een diepgaande R & D-achtergrond en overvloedige plantaardige bronnen. Vertrouwend op ons productontwikkelteam die experts zijn in medisch onderzoek, Organic Pharma Co., Ltd. is toegewijd aan het ontwikkelen, produceren en exporteren van plantenextracten, nutraceutische ingrediënten, effectieve componenten van Chinese kruiden en aanverwante producten aan de farmaceutische, drank-, gezondheidsvoedings- en cosmetica-industrie.

Wij zijn een van de toonaangevende professionele en gestandaardiseerde productiebasissen voor kruideningrediënten in China. De productiefaciliteit van Organic Pharma Co., Ltd. is gevestigd in de provincie Hunan. Het bestaat uit meer dan 800 vierkante meter van klasse D schoon gebied en ook 400 vierkante meter klasse C QC Lab.

Kwaliteit is onze cultuur. We hebben strenge kwaliteitsnormen in het productieproces en kwaliteitscontroleproces die de stabiliteit van de kwaliteit van producten effectief garanderen. Ons eigen laboratorium is uitgerust met de nieuwste analyseapparatuur. Klantgerichtheid en integriteit zijn de kernwaarden van Organic Pharma Co., Ltd. We zullen er altijd voor staan.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Aanvraagformulier

Please reach out to us with any concerns or special requests.

Feel free to call us at 008615974156693 


Mailbox: info@organic-pharma.com


 Skype: info@organic-pharma.com 


 WhatsApp: 008615974156693 


Address:  High-tech Food Industrial Base, Wangcheng County, Changsha City, Hunan Province, China